Sök

KD-K söker förbundssekreterare/digital kommunikatör

Tycker du jämställdhetspolitik är angeläget, har erfarenhet av grafisk kommunikation och gillar snabbt tempo? Då kan du vara den vi söker som förbundssekreterare med profil inom digital kommunikation hos Kristdemokratiska kvinnoförbundet (KD-K Sverige). Vi söker en person som skall arbeta med förbundets digitala medieplattformer och det löpande arbetet på vårt kansli. Tjänsten omfattar 50% med tillträde enligt överenskommelse och sträcker sig till november 2022 med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna omfattar ibland kvällar och helger.


Ditt uppdrag

Du tillsammans med ordförande och förbundsstyrelsen är navet i arbetet med kvinnoförbundets utveckling, verkställa beslut och löpande kommunikation. Arbetet innefattar administrativ samordning och stöd till förbundsstyrelsen och länsavdelningarna. Rollen innebär även att du är ansvarig för våra digitala plattformar och kommunikation, mediekontakter och kan skriva debattartiklar. Du ansvarar för planering och genomförande av verksamhetens olika möten och event. Inför valet 2022 kommer du att bistå med projekt- och valplanering samt stöd till distrikten och KD-kvinnor.


Din bakgrund

Du har ett intresse för digitala medieplattformer, gärna arbetat som grafiker, informatör eller politisk sekreterare. Du är resultatinriktad, initiativrik och lösningsorienterad. Du har en högskoleutbildning inom statsvetenskap eller medie- och kommunikation, eller motsvarande kunskap/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Har du erfarenhet av layout, bildhantering, foto eller film ser vi det som meriterande. Arbetet förutsätter mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som person har du lätt för att tänka övergripande och att kunna planera och prioritera ditt arbete. Du tycker om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är en stark lagspelare. Du har bra kännedom om partiet, Kristdemokratiska kvinnoförbundet och brinner för att följa den politiska debatten.


Om vår organisation

Kristdemokratiska kvinnoförbundet är ett associerad förbund till Kristdemokraterna sedan 1982 och har ungefär 1500 medlemmar. Webbsida: www.kdkvinnor.se


Upplysningar

Ansökan med ett personligt brev, CV samt gärna löneanspråk, ska vara oss tillhanda senast den 25 augusti. Intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Arbetsprov kan förekomma under rekryteringsprocessen. Skicka ansökan via e-post till förbundsordförande Sarah Havneraas. Mejl: sarah.havneraas@kristdemokraterna.se.


Tillsammans skapar vi politik för verklighetens kvinnor och stödjer KD-kvinnor i det politiska arbetet!